Cégvilág

Mobilparkolás már bevásárlóközpontokban is

A Telenor, a T-Mobile és a Vodafone az EME Zrt-vel közösen elindította új szolgáltatását, a MobilParkolás újabb termékét, a beltéri MobilParkolást.

A MOM Park az első olyan bevásárlóközpont, ahol a beltéri MobilParkolás megvalósul, és a Telenor, a T-Mobile, a Vodafone és az EME Zrt. szeretné, ha fokozatosan bővülne azoknak a helyszíneknek a száma, ahol a mobilos megoldás elérhető. A partnerek a beltéri MobilParkolást első körben Budapesten terjesztenék el, majd később az ország más városaiban is. Így a Telenor, T-Mobile a Vodafone és az EME Zrt. ügyfelei a jövőben várhatóan számos bevásárlóközpontban élvezhetik majd ezt a kényelmes, idő és készpénz kímélő fizetési formát.
 
A szolgáltatást - közterületi MobilParkolásnál már megszokott módon - bármely hazai mobilszolgáltató ügyfelei használhatják univerzális egyenlegük, illetve telefonszámlájuk terhére.  A beltéri MobilParkolás esetén a díjfizetés egy összegben történik a parkoló elhagyását megelőzően.
 
A MOM Park esetében mélygarázsba történő behajtásnál a megszokott módon parkolójegyet kell kérni,  távozáskor pedig a parkolókártyán található 6 jegyű azonosítót SMS formájában el kell küldeni egy telefonszámra. Ezt követően egy jóváhagyást kérő SMS érkezik, amelyre az abban leírtaknak megfelelően, a "nem" szó kivételével bármilyen szövegezésű, például OK tartalmú SMS-sel visszaigazolható a vásárlás.

A sikeres mobil vásárlást követően a parkolási díj az ügyfél számláján terhelésre kerül, melyről SMS értesítés is érkezik. Tranzakciónként a parkolási díjon felül 75 forint tranzakciós díj és az ügyfél tarifacsomagja szerinti két SMS díja kerül felszámításra.

 

Vodafone EME Zrt. bevásárlóközpont T-Mobile MOM Park mobilparkolás Telenor
Kapcsolódó cikkek