online kaszinó

Több száz blokkolt honlapot tart kordában a NAV

A sportfogadási oldalak és az internetes kaszinók is blokkolásra és bírságra számíthatnak, ha szembe mennek a hazai szabályozással, már a játékszervező kilétét és fizetési számláját is közzéteszi az adóhivatal.

Európai Bíróság: szabálytalan az online kaszinók engedélyeztetése

Megsértette a szolgáltatásnyújtás szabadságának elvét az online szerencsejáték-engedélyek odaítélésének magyar szabályozása 2014. július 15-e előtt - ismertette az uniós főtanácsnok indítványát az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága. És ugyan az erre vonatkozó új szabályozás már érvényben van, ám az továbbra sem teremtett tiszta helyzetet.

Még tesztelés alatt az online kaszinó

Az üzemeltető teszteli a valódi pénzes játékot, illetve a fizetési funkciókat, így még várni kell az első magyar online kaszinó, a Vegas.hu indulására

Online kaszinót gründolhat az Andy Vajnához köthető cég

Az LVC Diamond Kft. kaszinóüzemeltető megkapta az első magyarországi online kaszinó üzemeltetésére vonatkozó engedélyét a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV), a Vegas.hu oldalon a játékosok regisztrációja hamarosan megkezdődik.

A focimeccsek mellett most a választásra is lehet fogadni

Megduplázná, így év az végére elérné a 100 ezer egyedi regisztrált felhasználót a hazánkban tavaly augusztusban indult Tobet.com, amelynek az oldalán még a vasárnap választási eredményekre is lehet fogadni.
1
Világgazdaság Piactér