OTP Csoport

Várat magára az OTP újabb akvizíciója

Valószínű, hogy az OTP továbbra is vizsgálja a régiós terjeszkedés lehetőségét, de ha lesz is idén akvizíció, inkább az év második felére várható.

Meglett a rekordnyereség az OTP-nél

Bencsik László vezérigazgató-helyettes szerint fel sem merült, hogy kivonulnának Romániából, sőt akár újabb akvizíciók is jöhetnek.

A Central Médiacsoport eladja a Szallas.hu-t

Az OTP Bank és a PortfoLion Regionális Magántőke Alap megvásárolja a Szallas.hu Kft. 100%-os tulajdonrészét a Central Médiacsoporttól, és a két alapító tagtól Varga Zoltántól, és Dorcsinecz Józseftől – írja a 24.hu, melyet a Central Médiacsoport ad ki.

Plusszal kezdett az OTP

Az OTP csoport 1,913 milliárd forintos, konszolidált, adózott eredményt produkált az első negyedévben. Az elszámolás és forintosítás nyomán a hitelintézeti csoport várhatóan összesen 170 milliárd forintot fizet vissza az ügyfeleknek

OTP: nincs gond a tőkével

Az OTP csoport a harmadik negyedévben is nagyon jó pénzügyi eredményt produkált, bár a tőkearányos nyereség (ROE) elmarad a korábbi években megszokott értékektől – jelentette ki Bencsik László vezérigazgató-helyettes a mai, a harmadik negyedéves gyorsjelentést bemutató sajtótájékoztatón.
1
Világgazdaság Piactér