RTL

Több terméket láthatunk a tévékben

Egyre több a termékmegjelenítés - tudható meg abból a kutatásból, amelynek eredményeit e heti ülésén fogadta el a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

A GVH sem engedélyezte a CDM-RTL ügyletet

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa megtagadta a szakhatósági hozzájárulást, így a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) sem engedélyezte a Magyar RTL Televízió Zrt. és a Central Digitális Média Kft. közötti összefonódást.

Nagy üzletbe vág bele az RTL

Az M-RTL Zrt. harminc százalékos tulajdonrészt vásárolt az online tartalomszolgáltatási piacon jelentős szerepet betöltő Central Digitális Média Kft-ben.

Patthelyzet: fizetős lesz-e az RTL és a TV2?

Patthelyzet alakult ki a két országos kereskedelmi televízió és a kábelszolgáltatók között a műsorterjesztési díjakról folyó vitában, miközben a hatóságnak egyelőre nincs jogalapja a beavatkozásra. Pedig a pénz a tét.

Az RTL után a TV2 is fizetős lesz

Mindkét nagy kereskedelmi tévé közzétette az új terjesztési díjait. Azt a szolgáltatók maguk dönthetik el, hogy a díjat átterhelik-e a nézőkre.

Fizetős lesz az RTL

Fizetőssé válik az RTL Klub hagyományos felbontású adásának vétele is a kábelszolgáltatóknak. Azt minden szolgáltató maga dönti el, hogy a műsordíjat átterheli-e az előfizetőre vagy nem.
Világgazdaság Piactér