BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szabó Zsófi új kihívásokat keresve hagyta ott az RTL-t, most kikötött a TV2-nél

A Blikk információi szerint a műsorvezető visszatér a TV2-höz, ráadásul nem is akármilyen feladatot kap.

Szabó Zsófi saját bevallása szerint tavaly decemberben azért hagyta ott kilenc év után az RTL-t, hogy új kihívásokat keressen. A ma már rutinos tévés 2009-ben a TV2 Jóban Rosszban című szappanoperájának egyik szereplőjeként ismerte és szerette meg az ország. A napi sorozatból való távozása után inkább a műsorvezetői feladataira koncentrált. A Blikk információi szerint most visszatér ahhoz a csatornához, amely annak idején sztárrá tette.

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Az utóbbi hetekben több műsorral kapcsolatban merült fel a neve, de a Mokkához a napokban alá is írt – támasztotta alá a lap értesülését egy bennfentes.

A TV2 a lapnak nem erősítette meg a hírt, ám a kereskedelmi csatorna sajtóosztályától meglepő választ kaptak. Kérdéseikre ugyanis egy meghívó érkezett a Házasság első látásra című műsor hétfői sajtóeseményére, ahol az ígéret szerint mindenre fény fog derülni.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.