trafik

Egységes dobozokkal küzdenek a dohányzás ellen

A boltokban már megjelentek az egységes, új cigarettás dobozok, két év múlva már csak ilyet lehet árulni annak érdekében, hogy nehezebb legyen eladni az egészségkárosító terméket.

Megérkezett az egységes cigaretta a trafikokba

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Dohányzás Fókuszpont vezetője.

Tízezer kisbolt tűnt el

Az utóbbi néhány évben 13-14 ezer bolt szűnt meg a kiskereskedelemben. A statisztikusok szerint a trafikrendszer, az online kasszák bevezetése és a vasárnapi boltzár állhat a háttérben. A kereskedelmi szövetség főtitkára az online boltok terjedésével magyarázta a negatív trendet

Nem járnak jól a trafikok

Minden legális szereplő rosszul jár az e-cigaretta visszaszorítását célzó magas adókkal és díjakkal.

Többet már nem fosztogatnak a dohányboltosok rémei

Elfogott a rendőrség egy betörőbandát, amelynek tagjai az ország négy megyéjében több dohányboltba törtek be - jelentette be Tarcsa Csaba, az Országos Rendőr-főkapitányság főkapitányi főtanácsadója hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

A dohányboltellátó a szállítási határidő betartását ígéri

Az Országos Dohányboltellátó Kft. (ODBE) rendszere nem omlott össze, a visszaigazolt határidőre kiszállítják a megrendeléseket - ígéri a cég, amely honlapján azt is közölte, hogy az egyes termékekre a szokásosnál várhatóan jóval több megrendelés miatt a héten időszakos intézkedéseket vezet be.
Világgazdaság Piactér