Az információ, amely szerint és Angelina Jolie ott volt a halloweenpartin a törcsvári kastélyban, a hétvégén terjedt el a médiában, de hivatalos megerősítés nélkül. Hétfőn a belügyminisztérium két forrása azt mondta a Libertate című román napilapnak, hogy sem Musk, sem Angelina Jolie nem érkezett meg Romániába. 

Brasov,,Transylvania.,Romania.,The,Medieval,Castle,Of,Bran,,Known,For
Fotó: SCStock

Bran polgármestere, Ioan-Cosmin Feroiu a HotNews.ro-nak elmondta, hogy ő a buli kétszáz vendége között volt, de Muskot nem látta. Az biztos, hogy a kastélyban rendezett vasárnap esti bulin Peter Thiel milliárdos, a PayPal alapítója és párja, Matt Danzeisen, valamint hollywoodi színészek is részt vettek – mondta a polgármester.

A Mediaflux szombaton tette közzé azt az információt, hogy Elon Musk, Angelina Jolie és más hollywoodi milliárdosok és színészek a halloweent a törcsvári kastélyban töltik, majd a hír elterjedt a médiában.

A Világgazdaság is átvette a hírt a Maszol portál híre alapján, amely azt közölte, hogy Elon Musk, a világ leggazdagabb embere néhány napig Romániában tartózkodik, hogy belekóstoljon a halloween varázsába Vlad Tepes havasalföldi fejedelem, vagyis Drakula gróf törcsvári kastélyában. Nem egyedül érkezett, hanem milliárdosok és hollywoodi sztárok kíséretében.

A Libertatea hétfőn két belügyminisztériumi forrásra hivatkozva azt írta, hogy Elon Musk és Angelina Jolie nem érkezett meg Romániába. A hamis hírt egyébként maga a Libertatea újság is közzétette.

A HotNews.ro szerint azt biztosan lehet tudni, hogy pazar buli zajlott vasárnap este a kastélyban, amelyen milliárdosok vettek részt, valamint hollywoodi színészek, például Adrian Grenier, aki a hétvégén Brassó belvárosában sétált.