Korábban a Világgazdaság is megírta, hogy fellépésük előtt egy nappal megérkezett a Liszt Ferenc reptérre az a repülőgép, amely a Guns N’ Roses tagjait hozta Budapestre. Az együttes ma este áll a közönség elé a Puskás Arénában, a koncertre percek alatt elkelt az összes állóhely.

Concert by Guns n 'Roses in Madrid
Slash and Axl Rose from Guns n 'Roses live at a concert of the' Not in this Lifetime 'tour at Caja Mágica. Madrid, 29.06.2018 | usage worldwide (Photo by DyD Fotografos/Geisler-Fotopress / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance via AFP)
Fotó: AFP

Emlékezetes botrány volt 2003-ban, amikor

körülbelül 50-60 jegyet adhatott el egy csaló banda egy nem létező Guns N’ Roses-koncertre.

Annak idején az Index leplezte le, hogy

plakátokon, interneten, sőt a Viva zenetévén is hirdetett esemény csalás volt, hiszen az együttes New York-i kiadója nem tudott a budapesti koncertről.

A csalók Budapesten (a Lurdy Ház bevásárlóközpont parkolójában) és néhány vidéki városban árulták a jegyeket. A nyomozók szerint 

összesen 704 ezer forintos kárt okoztak. 

A rendőség három fiatalt fogott el a lakásukon. A lebukás egyébként várható volt, hiszen a Lurdy Ház parkolójában jegyeket áruló fiút le is fotózták, az Index pedig közölte a képeket.

A Guns N’ Roses tagjai először 1992 májusában (a Soundgarden és a Faith No More társaságában) a Népstadionban játszottak, tizennégy évvel később, 2006-ban pedig a Papp László Budapest Sportarénában adtak koncertet (még Slash és McKagan visszatérése előtt), és máig sokan emlékeznek arra, hogy két és fél órás késéssel léptek színpadra az Axl Rose vezette zenészek.