Már megérkezett a Liszt Ferenc reptérre az a repülőgép, amely a Guns N’ Roses tagjait hozta a magyar fővárosba. Az együttes július 19-én, szerdán áll a közönség elé a Puskás Arénában, ahogy a Világgazdaság korábban megírta,

ROSE, Axl
Glastonbury, 2023. június 25.Axl Rose, a Guns N’ Roses amerikai hard rock együttes énekese a Glastonburyi fesztiválon tartott koncertjükön a délnyugat-angliai Piltonban 2023. június 24-én. A világ egyik leghíresebb rockzenei fesztiválja az idén június 21-től 26-ig tart.MTI/AP/Invision/Joel C Ryan Glastonbury, 2023. június 25.
Axl Rose, a Guns N’ Roses amerikai hard rock együttes énekese a Glastonburyi fesztiválon tartott koncertjükön a délnyugat-angliai Piltonban 2023. június 24-én. A világ egyik leghíresebb rockzenei fesztiválja az idén június 21-től 26-ig tart.
MTI/AP/Invision/Joel C Ryan
Fotó: Joel C. Ryan / MTI

 A Blikk cikke szerint a banda a szálloda helyett egy külön a számukra bérelt házban piheni ki az utazást. A cikk szerint a repülőgép  visszafogottabb a korábbiaknál: 

míg régebben gazdagon díszített, a rájuk jellemző motívumokkal ékített gépekkel közlekedtek, most már csupán egy finoman díszített Boeing 757-es hozta őket Budapestre.

A Légiközlekedés-Repülés-Plane Spotting Facebook-oldalon mutatták meg a repülőgép fotóját, ahogy a reptéren áll. 

A stadionokat, fesztiválokat és arénákat magában foglaló új Guns N’ Roses-turné Európában érinti Spanyolországot, Belgiumot, Dániát, Norvégiát, az Egyesült Királyságot, Németországot, Svájcot, Olaszországot, Hollandiát, Franciaországot, Romániát, július 19-én pedig Magyarországot. 

Először pályájuk csúcsán, 1992 májusában (a Soundgarden és a Faith No More társaságában) a Népstadionban játszottak, tizennégy évvel később, 2006-ban pedig a Papp László Budapest Sportarénában adtak koncertet (még Slash és McKagan visszatérése előtt), és máig sokan emlékeznek arra, hogy két és fél órás késéssel léptek színpadra. 

Több mint futball – világsztárok lepik el idén is a magyar stadionokat

Noha a Puskás Arénával kapcsolatban a legtöbben a labdarúgásra asszociálnak, már az elődjének számító Népstadionban is a zeneipar legnagyobb sztárjai léptek fel. A júliusban négy megakoncertnek is otthont fővárosi multifunkcionális létesítmény ezúttal több mint 310 ezer embernek nyújthat örök élményt.