Eladó Zámbó Jimmy egykori nyaralója. Az 50 millió forintért hirdetett ingatlan a ráckevei Angyali-szigeten található.  Az ingatlan közvetlen vízparti egy 10 négyzetméteres stéggel, szép gondozott partoldallal. A kert szintén gondozott, füvesített. A ház teljes berendezéssel együtt eladó. Az ingatlanhoz tartozik egy 4 méter hosszú tiszai csónak is –  derül ki az Ingatlan.com hirdetéséből. 

Az énekes gyakran töltötte szabadidejét a ráckevei nyaralójában, és úgy tartják, hogy sok dala itt született.

Ingatlan.com

A Blikk cikke szerint a külvilágtól szinte elszigetelt ingatlan érzékeny szálak fűzik a családot, mégis nagy döntésre szánta rá magát Zámbó Jimmy özvegye és családja: a lap megkeresésére fia, Adrián erősítette meg, hogy valóban eladó a nyaraló, és az okát is elárulta. „Sajnos rengeteget dolgozunk, így nem tudunk annyi időt ott tölteni, amennyit szeretnénk, és amennyi szükséges lenne. Nem történt semmi különös, amiért eladjuk, egyszerűen úgy érezzük, más jobban ki tudná használni. Természetesen szeretnénk, hogy jó kezekbe kerüljön, olyanhoz, aki tényleg tud rá időt szánni” – árulta el Jimmy legkisebb fia. 

 

Sajnálom, hogy eladják azt a házat, én biztos, megtartottam volna a családnak 

 

– mondta Krisztián. 

Lagzi Lajcsi kastélya már nincs eladósorban, újra kellett írni az eladó luxusingatlanok toplistáját

Laposabb lett a magyar luxusingatlanpiac teteje, a tavasszal még listavezető, több mint hatmilliárd forintért hirdetett Andrássy úti Tildy Palota, és Lagzi Lajcsi 4,9 milliárd forintért kínált mocsai kastélya is valószínűleg gazdára talált időközben. Vagy bérbeadták. Mindenesetre az egykori hirdetések helye üres, illetve arról szól, hogy a topáras ingatlanokra most nem keresnek vevőt. Friss összeállításunkból kiderül, hogy melyek és mennyibe kerülnek a legdrágább eladó házak és lakások ma a magyar piacon.