Szinte minden napra jut egy hír azzal kapcsolatban, hogy valamilyen egészségügyi okból egy-egy terméket visszahívnak a boltok. Azonban az Egyesült Királyságban most igen bizarr esetre derült fény, ami a kisgyerekek között népszerű Mancs őrjárat promóciós rágcsálnivalóit érinti.

New,York,,Ny,-,November,28,,2019:,Chase,From,Paw
Chase, a Mancs őrjárat egyik főszereplő karaktere. Fotó: Lev Radin

A sütikkel és ropogtatnivalókkal minőségben nincsen probléma, nyugodtan bárki által elfogyaszthatók. 

A gondot a csomagolásuk okozza, ugyanis a promóciós termékeken szerepel egy weboldal címe, amely egy pornót tartalmazó webhelyre visz.

A Lidl visszahívta az Egyesült Királyságban a termékeket, és bármelyik üzletükben visszafizetik az árukat – írta meg az Origo.

Kiderült, hogy a csomagoláson szereplő webcím eredetileg teljesen ártalmatlan volt. Egy gyerekeknek szánt oldalra vitte el a netezőt, 

azonban valamikor nemrég hackerek támadhatták meg az oldalt. A felületet feltöltötték pornográf tartalommal, így pedig már veszélyt jelent a kisgyermekekre.

A Mancs őrjárat egy a kisgyerekek körében rendkívül népszerű animációs sorozat. 2013-ban indult, a kanadai Keith Chapman ötlete alapján. Magyarországon a Nickelodeon sugározta először, majd a Nick Jr. csatornára került. A készségfejlesztő animációs sorozat egy Ryder nevű tízéves kisfiúról szól, aki kutyákból álló csapatával siet Kaland-öböl lakóinak a segítségére különböző helyzetekben. 

Panaszkodnak a Lidl vásárlói, mert túl gyors a kiszolgálás

Megosztják a Lidl vásárlóit a gyors tempót diktáló pénztárosok. Voltak olyan vásárlók, akik kiemelték, hogy sürgetve érzik magukat, amit nem szeretnek, de vannak olyan vélemények is, amelyek kifejezetten pozitívan értékelik a pénztárosok tempóját.