Extra

Matthew Perry csillagot kaphat a hollywoodi Hírességek Sétányán, a Jóbarátok többi sztárja mellett

Posztumusz csillagot kaphat Matthew Perry Hollywoodban. A Hollywoodi Kereskedelmi Kamara felajánlotta a színész családjának, hogy ha kérik, Perry megkapja a csillagot. Ráadásul a nemrég elhunyt sztárét Courteney Cox és Jennifer Aniston csillaga mellé helyezhetik, hogy a Jóbarátok színészei egy helyen lehessenek.

A hollywoodi Hírességek Sétányát felügyelő Hollywoodi Kereskedelmi Kamara közölte, hogy szeretnének egy csillagot adni a nemrég elhunyt Matthew Perrynek. A kamara azt is közölte, hogy a színészét Courteney Cox és Jennifer Aniston csillaga mellé tennék, és egy posztumusz ceremóniát is tartanának a Jóbarátok sztárjának tiszteletére.

53rd Annual Golden Globe Awards - Arrivals
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 21:   Actor Matthew Perry, actress Lisa Kudrow, actress Jennifer Aniston and actress Courteney Cox attend the 53rd Annual Golden Globe Awards on January 21, 1996 at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California. (Photo by Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images)
Matthew Perry, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox.
 Fotó: Ron Galella / Getty Images

Ehhez azonban szükség van Perry családjának, egész pontosan a szüleinek a jóváhagyására.

A TMZ azt írta, hogy Perry eredetileg 2013-ban kapott volna egy csillagot a sétányon, benyújtották ehhez a pályázatot, amit a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara el is fogadott. Azonban a színész végül sosem kerített sort az ehhez szükséges ceremóniára, így a lehetőség 2018-ban elévült, és Perry azóta sem kapott csillagot.

A kamara közölte, hogy Perry mindenképpen megkaphatja posztumusz a csillagot, ehhez csak annyi kell, hogy a családja ezt kérje. A kérelmüket a kamara kiválasztási bizottságának elnöke fogja jóváhagyni. 

A szervezet közölte, hogy eddig nem kereste fel őket a színész családja.

Abban az esetben, ha a szülei kérik a csillagot Perrynek a sétányon, akkor a család feladata lesz, hogy megszervezzék a ceremóniát és meghívják a vendégeket. Egy csillagátadásra 60-90 vendéget lehet meghívni.

A csillag elhelyezéséhez az adott sztárnak 75 ezer dollárt kell befizetnie a Hollywoodi Kereskedelmi Kamarához. Ezt az összeget a családtagok is befizethetik, de egyelőre még nem világos, hogy Perry halálára tekintettel a kamara eltekint-e ennek a pénznek a befizetésétől.

Matthew Perryt október 28-án találták meg holtan kaliforniai otthonában, a pezsgőfürdőben. A színész vízbe fulladt. A halottkém egyelőre nem határozta meg a halál okát, a holtestet még vizsgálják. Az első vérvizsgálatok eredménye negatív, vagyis Perry szervezetében sem fentanilt, sem metanfetamint nem találtak. Az összes teszt elvégzéséhez négy-hat hónapra lesz szükség. A Los Angeles-i Rendőrség közölte, hogy ha tiltott szert találnak a színész szervezetében, akkor nyomozást indítanak idegenkezűség gyanúja miatt.

 

Hírességek sétánya hollywood Matthew Perry Matthew Perry halála mozaik
Kapcsolódó cikkek