Matthew Perry, Jóbarátok című sorozat színésze tavaly októberben halt meg. A hivatalos vizsgálatokig nem lehetett tudni biztosan, mi is okozhatta az 54 éves színész halálát, év végén viszont kiderült, hogy Perry sok ketamint fogyasztott.

(FILE) Matthew Perry Dead At 54

Fotó: NurPhoto via AFP

Matthew Perry állítólag rátámadt a volt menyasszonyára: a sztár felkapott egy asztalt és a nő felé hajította, amikor az szembesítette a férfit a félrelépésével– írta a Daily Mail.

Perry állítólag  akkor kezdett erőszakoskodni Molly Hurwitz-cel, amikor a nő szóvá tette, hogy Valentin-napi ajándékot vásárolt egy másik nőnek, akit egy randi-appon ismert meg.

Eltemették Matthew Perryt, újból összeállt a Jóbarátok színészgárdája

A Friends néhai sztárjától a sorozat többi főszereplője – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox és David Schwimmer – is búcsúzott, mégpedig fekete ruhában. A Joey-t alakító Matt LeBlanc-t ugyan nem lehet látni a felvételeken, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem jelent meg a temetésen. Perryt egyszerű, egyórás istentisztelet mellett helyezték örök nyugalomra.

Egy másik forrás hozzátette:

Perry nem volt rossz ember, de annyira magával ragadta függősége, hogy elvesztette önmagát. 

Jóbarátját, a 37 éves Morgan Mosest még 2022-ben támadta le, miután a férfi számonkérte rajta, hogy ismét szerhez nyúlt. A két férfi igyekezett ápolni a baráti kapcsolatot, azonban Perry agresszivitása miatt eltávolodtak egymástól. 

Pánikba esett, mert az a személy, aki mindig mellette volt, elhagyta őt

– fogalmazott egy forrás.

Mint kiderült, Perry arról volt híres, hogy idegesebb pillanataiban gyakorta verte öklét a falba, asztalokat dobált. Miután lehiggadt, mindig bűntudattól őrlődött.

Megtörték a hallgatást a Jóbarátok sztárjai: közösen nyilatkoztak Matthew Perry haláláról

Egy család vagyunk – mondták a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry halála után.