Az elmúlt évtized legnagyobb tárgynyereményét adták át a lakásnyeremény-játék keretében – közölte Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója a vállalat budapesti sajtótájékoztatóján. Mint mondta, lottóvásárlással vált lakástulajdonossá egy szerencsés játékos új kampányukban, amelyben kiemelt partnerük az OTP Ingatlan Zrt.

Dorogi Zoltán és Bánhegyi Zsófia jelképesen átadja a lakáskulcsot / Fotó: Zováthi Domokos / Világgazdaság

A játék célja a cég kiskereskedelmi forgalmának erősítése volt, hiszen – mint mondta – a koronavírus-járvány alatt visszaesett a vendégforgalom. Hangsúlyozta, ez mára jókorát emelkedett a pandémia utáni időszakhoz képest is.

Arról is beszámolt, hogy

március 7-én sorsoltak ki egy 110 milliós penthouse lakást.

A nyertes ragaszkodott a névtelenséghez, az SZRT pedig mindent megtesz, hogy védje ügyfelei anonimitását és személyiségi jogait. A játékban több mint 620 ezer játékos vett részt.

Az akció népszerűségére való tekintettel az év második felében megismétlik a játékot – jelezte a kereskedelmi igazgató.

Az OTP Bankkal meghirdetett akciót rendkívül sikeresnek tekintjük, ugyanis az elmúlt fél évben mintegy 30 százalékkal növekedett a Játékoskártya-tulajdonosok száma – emelte ki Bánhegyi Zsófia.

Arról is beszélt, hogy a vállalat legnépszerűbb játékai:

  • az Ötöslottó,
  • a Hatoslottó és
  • a EuroJackpot.

A Játékoskártyáról elmondta, hogy azért népszerű, mert napi limiteket lehet beállítani, valamint 600 ezer forintig azonnal kiutalás van, és ha valaki elhagyja szelvényét, nem veszti el nyereményét.

A lakás, a lakástulajdon kiemelt érték, amely különleges szereppel bír a magyarok életében – hívta fel a figyelmet az eseményen Dorogi Zoltán, az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója. Mint mondta, cégük komoly tapasztalattal rendelkezik a jó minőségű, kényelmes lakásfejlesztések megvalósításában.

Lakáslottó: jó húzás volt az extra nyeremény

Lakásra vágynak leginkább a játékosok, az egykori tárgynyeremények közül fél évszázad után ezért hozta vissza a Szerencsejáték Zrt. ezt a nyereményt. Ez minden várakozást felülmúlóan sikeres húzás volt, hiszen néhány hét alatt több mint százezren váltották ki a sorsoláson való részvételhez szükséges Játékoskártyát – többek között erről is beszélt Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója a Világgazdaságnak adott interjújában.