Robert de Niro cége, a Nobu Hospitality Bulgáriában épít két szállodát. Egyet a Fekete-tenger partján, a másikat pedig a fővárosban, Szófiában.

TODAY - Season 72TODAY -- Pictured: Robert De Niro on Thursday, June 1, 2023 -- (Photo by: Nathan Congleton/NBC via Getty Images)
Robert De Niro a Fekete-tenger partján nyit szállodát / Fotó: Getty Images

Az amerikai vállalatot 1994-ben alapította Robert de Niro és Meir Teper amerikai producer – írta meg a SeeNews. A Nobu Hospitality az első szállodáját végül 2023-ban nyitotta meg Las Vegasban. Azóta már világszerte 38 egységük van, illetve a luxushotelek mellett 12 önálló rezidenciát is felépítettek.

Az Oscar-díj története: rekordok, pofonosztás, magyar sikerek

Vasárnap este – magyar idő szerint hétfőn hajnalban – 96. alkalommal adják át az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kitüntetéseit, közismert nevükön az Oscar-díjakat. A látványtervezői kategóriában Mihalek Zsuzsa is esélyes a díjra a Szegény párák című filmért. Íme az Oscar-díj története.

A két ingatlan, ahol a szállodák épülnek a Man-szigeten bejegyzett BSPF Bulgaria ingatlanbefektető, valamint a GHV-Dolphins nevű helyi szállodaüzemeltető tulajdonában vannak – ezt a Nobu Hospitality közölte.

A Fekete-tenger partjára szánt szálloda és étterem Várnában épül meg.

A két projekt közül előbb a szófiai egységet nyitják majd meg, amely a főváros pénzügyi központjában kap helyet a hozzá tartozó étteremmel.