BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Burning,Candles,On,Dark,Surface.,Memory,Day

Meghalt a Hawaii Five-0 és a Magnum sztárja

Elhunyt Taylor Wily hawaii születésű színész, korábbi szumóbirkózó és harcművész.

Ötvenhatéves korában elhunyt Taylor Wily, aki leginkább a Hawaii Five-0-ban nyújtott alakításáról volt ismert. Lina Girl Langi zenész, Wily közeli barátja az Island Life Live című életmódműsorában megerősítette a hírt. A halál okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Nehéz szívvel osztom meg egy hawaii híresség halálhírét, aki egyben családi barát is volt 

– mondta Langi a New York Post szerint. „Taylor Wily, egykori birkózó, MMA-harcos és színész elhunyt a Utah állambeli Hurricane-ban” – tette hozzá. 

Peter M. Lenkov televíziós producer szintén  megerősítette a hírt a Instagram-oldalán, ahová egy közös képet posztolt Wilyvel a műsor kulisszáiból, a bejegyzéshez azt írta:

Le vagyok sújtva. Összetört a szívem. Majd később részletesen kifejtem, mit érzek. Csak most túl nehéz.

A tévés 1968-ban Honoluluban született, a Hawaii Five-0 171 epizódjában szerepelt, a tévésorozat 10 évadot ölelt fel 2010 és 2020 között, emellett többször is szerepelt a Magnum című sorozatban is.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.