BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Felcsavarták a termosztátot: rohamos felmelegedésre számíthatunk

A hét közepén még tavaszias időnk lesz, a felhők lassan felszakadoznak, és néhol még kialakulhat zivatar. A hétvégén viszont gyorsan melegszik majd az idő, vasárnap már kánikula lesz. Jövő héttől igazi nyárias időnk lesz.

Felhős időre kell számítani szerdán, helyenként kisebb zápor is előfordulhat. Időnként kisüt a nap. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 21 és 27 fok között alakul, de a Nyugat-Dunántúlon ennél jó pár fokkal hűvösebb marad az idő – írta a HungaroMet. Késő estére 13 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Young,Beautiful,Blonde,Caucasian,Woman,Smiling,Happy,Outdoors,On,A
nyár, meleg, időjárás
Felcsavarták a termosztátot: rohamos felmelegedésre számíthatunk / Fotó: Desizned

 

Felszakadozik a felhőzet csütörtökön

Eleinte erősen felhős lesz az ég, majd késő délutántól északnyugat felől csökken a felhőzet. Szórványosan, de főleg délen és keleten fordul elő záporeső. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, 22 fok körül alakul a hőmérséklet – írta a Köpönyeg.hu.

Pénteken már napfürdőzhetünk

A sok napsütést inkább csak fátyolfelhők zavarják. Csapadék már sehol sem lesz, 24-25 fok körüli mérsékelten meleg idő lesz.

Szombaton megindul a felmelegedés

Sok napsütésre számíthatunk, kevés gomolyfelhővel. Nem lesz eső. Kellemes nyári idő valószínű 24–29 fokos maximumokkal. A délies szél megélénkülhet.

Vasárnap már kánikula lesz

Ragyogó napsütésre van kilátás, csapadék nélkül. Az északnyugati szél átmenetileg megerősödhet. A csúcsérték már eléri a 27–33 fokot.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.