A SPAR nem véletlenül választotta legújabb INTERSPAR hipermarketének helyszíneként a cívisváros ezen területét, hiszen az utóbbi időben több, jelentős létszámú munkaerőt foglalkoztató cég települt a térségbe, s megnőtt az agglomerációba költöző fiatal, többgyermekes családok száma is. Mind az ide rendszeresen munkába járók, mind az itt élők igényeit messzemenően kielégíti a 3 milliárd forintos beruházással elkészült új hipermarket, amelyben nemcsak az élelmiszerek széles választékát, de az elektronikai cikkeket, ruházatot, kertészeti eszközöket és játékokat is megtalálják a vásárlók.

PR cikk kép
Fotó: SPAR

A debreceni, Mikepércsi út 6. szám alatt megnyílt, 2600 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő INTERSPAR áruházban elsőként a non-food részleg fogadja a vásárlókat, akik a háztartási eszközöktől kezdve a barkácscikkekig, ruházatig több ezer termék közül válogathatnak az áttekinthető, az üzletlánc legújabb dizájnja szerint kialakított eladótérben. Innen a friss osztályokhoz vezet az út, ahol a kiszolgálópultok mellett lévő, csomagolt friss csemege- és hústermékeket kínáló hűtők gyors, várakozás nélküli vásárlási lehetőséget biztosítanak. Az itt elhelyezett, frissen sülteket és meleg ételeket kínáló SPAR to Go egység jó választást jelent akár egy tartalmas reggeli, könnyű ebéd vagy vacsora megvásárlásához. A pékség és a zöldség-gyümölcs részleg, valamint az üzlet végében kialakított tej-, és mirelitosztály érintésével juthatnak el végül a vásárlók a kasszazónához, ahol mind a hagyományos, mind az önkiszolgáló pénztárak rendelkezésükre állnak.

Az új INTERSPAR vonzó külsővel és könnyen felfedezhető belső térrel áll a vevők szolgálatára, akik több mint 20 000 árucikk közül választhatnak. A kínálatban hangsúlyos szerepet kapnak a kedvező árú, kiváló minőségű SPAR saját márkás termékek, amelyek szinte minden termékcsoportban, köztük a kedvelt SPAR enjoy. convenience élelmiszerek terén is pénztárcabarát megoldásokat kínálnak.

PR cikk kép
Fotó: SPAR

A 66 dolgozónak munkát áruházban a világítást és a hűtést is a legmodernebb eszközök biztosítják, ügyelve a környezetbarát működésre. Az autóval érkezők 140 várakozóhelyen parkolhatják le a járművüket, de a jól szervezett közösségi közlekedéssel is könnyedén elérhető ez az övezet.

Az áruház elérhetősége és nyitvatartása:
4030 Debrecen, Mikepércsi út 6.              
H–Szo: 6:00–21:00
V: 7:00–19:00