Szerdán eleinte délen és keleten előfordul záporeső az erősen felhős égből, majd északnyugat felől mindenhol csökken a felhőzet, és több órára kisüt a nap. Délután gomolyfelhők képződnek, de csak néhol fordul elő zápor. 10–17 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön a többórás napsütést inkább csak délnyugaton és északkeleten zavarják fátyol- vagy gomolyfelhők, de csapadék itt sem fordul elő. A délies szél néha megélénkül. 14 és 20 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Pénteken délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és két hullámban várható csapadék: délelőtt főleg eső, majd egy átmeneti szünet után délutántól zivatarok, záporok. Délnyugaton felhőszakadás és jégeső is lehet. Az északkeleti szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombat reggelig a keleti területeken még lehetnek záporok, majd délnyugat, nyugat felől csökken a felhőzet, és egyre több helyen süt ki a nap. A csúcsérték 15 és 20 fok között valószínű.

Vasárnap változóan felhős időre van kilátás, elszórtan záporokkal. A megerősödő délnyugati szél több fokkal melegebb levegőt hoz: délután már 20 fok körül várható a maximum.