Szerdán sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre számíthatunk. Csapadékre igen kicsi az esély. Az északkeleti szél élénk, elsősorban a keleti országrészben erős lesz, 25 és 31 fok közötti kellemes nyári hőmérséklet várható.

Csütörtökön eleinte sok napsütésre számíthatunk, majd északkelet felől gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet. Elsősorban az északi, északkeleti tájakon alakul ki zápor, zivatar. Az északkeleti szél többfelé lesz élénk, néhol erős, 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, és csak néhol fordul elő zápor, zivatar, 27-32 fokos kellemes nyári idő idő valószínű. Élénk marad a légmozgás.

Szombaton délkelet, kelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar. A délnyugati területeken tartós eső is lehet. A hőmérséklet csúcsértéke 21 és 31 fok között változik, a tartósan esős tájakon lesz a hűvösebb. Élénk lesz az északias szél.

Vasárnap még gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és délelőtt csak néhol, délután szórványosan fordulhat elő zápor, zivatar, 29-30 fok körüli értékeket mérhetünk.