Szerdán ködös, borult időre számíthatunk, de napközben a déli, délkeleti tájakon szakadozhat a felhőzet, és itt kevés napsütés is lehet. Főleg az Északi-középhegység térségében szitálás, ködszitálás is lehet, ezért csúszós útszakaszokra kell számítani. A délies szél néhol megélénkül, 9–18 fok várható, a derűsebb délen lesz melegebb.

20201109 BékéscsabaKödös utak Békéscsabán illusztrációFotó: Bencsik Ádám BÁ Békés Megyei Hírlap 20201109 Békéscsaba

Ködös utak Békéscsabán illusztráció

Fotó: Bencsik Ádám BÁ Békés Megyei Hírlap
Fotó: Bencsik Ádám / Békés Megyei Hírlap

Csütörtökön erősen felhős, párás, reggel foltokban ködös idő lesz. Északnyugat felől elszórtan várható kisebb eső, szitálás; majd a késő délutáni óráktól megkezdődik a felhőzet felszakadozása. A hőmérséklet 9 és 16 fok között alakul. Az északnyugati szél több helyen megélénkül.

Pénteken fátyol- és kevés rétegfelhő zavarhatja a többórás novemberi napsütést. Nem lesz eső. Reggel 6, délután 13 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők. Gyenge lesz a légmozgás.

Szombaton a reggeli ködfoltok feloszlása után sok fátyolfelhő várható, délen, délnyugaton pedig a rétegfelhőzet terjeszkedik. Az északnyugati szél megélénkül, 10 és 15 fok között változik a hőmérséklet.

Vasárnap tartósan ködfelhős, borult és derűsebb tájak váltakoznak. Sűrű köd elsősorban a Tiszántúlon lehet. A maximum 9 és 14 fok között alakul. Szitálás előfordulhat.

Hétfőn erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös időre van kilátás. Kevés napsütés esetleg délen lehet. A tartósan felhős, ködös tájakon 5–10, máshol 10–15 Celsius-fok valószínű.