Csütörtökön erősen felhős, párás, reggel foltokban ködös idő lesz. Északnyugat felől elszórtan várható kisebb eső, szitálás, majd a késő délutáni óráktól megkezdődik a felhőzet felszakadozása. 9 és 16 fok között alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél több helyen megélénkül.

Felhő, cloud, cloudy, autumn
Fotó: Shutterstock

Pénteken a ködfoltok feloszlása után változóan felhős idő várható, csapadék nem lesz. Az északnyugati szél csak néha élénkül meg. 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton a déli órákig ködös, ködfelhős időre számíthatunk, majd szakadozik a felhőzet. Délután változóan (réteg)felhős idő valószínű, némi napsütéssel. Marad a 13 fok körüli maximum. Gyenge marad a légmozgás.

Vasárnap a nap első felében ködös, borús időre van kilátás, majd délután a déli, délkeleti tájakon előbukkanhat a nap. Eső nem lesz. A keleties szél időnként megélénkül. 9–15 fok várható.

Hétfőn és kedden tartósan felhős, párás, ködfoltos területek és derűsebb részek váltakoznak. Kedd délutántól elszórtan előfordulhat eső, szitálás. 6 és 14 fok között változik a délutáni órák hőmérséklete.