Hírek

Péntekig még visszanyúl értünk a hőség, de hétvégén zord idők jönnek

Szerdán 25 és 30 fok közötti nyárias meleg várható.

Szerdán a reggeli párafoltok megszűnését követően napos, gyengén felhős idő lesz, csapadék nélkül – írta a Köpönyeg.hu. 25 és 30 fok közötti nyárias meleg várható. A délies szél megélénkülhet.

Heat,,Thermometer,Shows,The,Temperature,Is,Hot,In,The,Sky,
Fotó: Shutterstock

Csütörtökön a sok napsütés mellett délnyugat felől megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. A déli szél megélénkül. 25 és 31 fok közötti nyárias idő lesz.

Pénteken hajnalban északkeleten még előfordul csapadék, majd napközben napos, gomolyfelhős idő várható. Késő délutántól északnyugaton már ismét lehet zápor, zivatar. 30 fok körüli hőség lesz, délkeleten akár 33-34 fok is lehet!

Szombaton erősen felhős, majd borult lesz az ég. Eleinte északnyugaton, majd egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Felhőszakadás is lehet. 20 és 30 fok között változik a hőmérséklet, északnyugaton lesz a hűvösebb. A szél északnyugatira fordul és megerősödik.

Vasárnap marad a borongós, most már igazi őszi idő. Többfelé alakulhat ki újabb eső, zápor, keleten zivatar is. Nagy területen lesz erős, olykor viharos az északnyugati szél. Erős lehűlés várható, néhol még a 20 fokot sem éri el a maximum.

Hétfőn a borús délelőtt után délután már többórás napsütésre van kilátás. Eleinte még előfordul zápor. Mérsékelten meleg idő valószínű 24-25 fok körüli maximumokkal.

 

hőség Köpönyeg időjárás napsütés
Kapcsolódó cikkek