Ingatlan

Megjelent a 2019-es Ingatlanévkönyv

Idén már harmadszor jelenik meg a Világgazdaság gondozásában az Ingatlanévkönyv.

Idén már harmadszor jelenik meg a Világgazdaság gondozásában az Ingatlanévkönyv, amelyben a kiadvány szerkesztői először tettek kísérletet arra, hogy a legfontosabb fejlesztéseket egyedileg, tételesen is bemutassák.

Az Ingatlanévkönyv valamennyi részpiacról – az irodapiactól, a lakáspiacon, a szállodaiparon, a bevásárlóközpontokon át az ipari logisztikai létesítményekig – áttekintést ad a 2018-ban átadott és folyó beruházásokról, fejlesztésekről is. A kiadvány tételesen felsorolja ezeket – kitérve az állami beruházásokra, ezen belül a nagy közlekedésfejlesztésekre és egyéb városfejlesztésekre is –, emellett a különböző részpiacok legfontosabb folyamatairól is összefoglalót ad.

A szerzők, szerkesztők közvetlenül a fejlesztőket keresték meg, és tőlük kaptak információkat a fejlesztések paramétereiről, illetve arról, hogy ezek a beruházások milyen stádiumban álltak az évkönyv készülésekor.

Érdemes lapozgatni az összeállítást, igazán izgalmas az a kép, amely a különböző projekteken keresztül elénk rajzolódik.

Keresse az újságárusoknál!

ingatlan évkönyv
Kapcsolódó cikkek