A már korábban megvett floridiai luxuslakás, és egy szigeten található birtoka mellé néhány hónapja egy újabb ingatlant vásárolt magának Mártha Imre, amit ezúttal a cégvezér édesanyjának a nevére írattak – írja a Metropol

Mártha Imre
Fotó: Mártha Imre / Facebook

A dokumentumok és fotók szerint a fővárosi közművezér a floridai Naplesben vásárolt meg egy ingatlant, ezúttal 

egy kétemeletes, két fürdőszobás, magánparkolós luxuslakást. A Metropol által megkérdezett szakértők szerint az ingatlan értéke 500-700 ezer dollárra tehető. 

A lakáshoz medence, teniszpálya és egy privát golfklub is tartozik. A cikk szerint Mártha Imrének nemcsak az ingatlan megvásárlásakor kellett mélyen a zsebébe nyúlnia, hiszen az újonnan megszerzett floridai lakásnak csak a közös költsége is félmillió forint kiadást jelent. 

A megkérdezett floridai ingatlanszakértők szerint az értéke évente akár 10-15 százalékot is emelkedhet és könnyen bérbeadható. 

Az újonnan megszerzett luxusingatlan közelében található a Naples National Golf Club, ahova az egyszeri beiratkozási díj 150 000 dollár, azaz körülbelül 50 millió forint.

Korábban ugyancsak a Metropol írta meg, hogy Mártha először egy Sandpiper Bay Club nevet viselő, luxusingatlan szerzett meg magának Naplesben, amihez magánkikötő, medence és privát klub is tartozik. Ezt követően egy hatalmas birtokot vásárolt szintén magának egy olyan magánszigeten, amelyik a Mexikói-öböl kijáratánál fekszik. Ez azért növeli az értékét, mert a magánjachtokkal könnyen ki lehet jutni a nyílt tengerre. Az óceánparti ingatlan egy mesterséges sziget legtávolabbi sarkán található, így az átlagnál sokkal nagyobb jachtkikötő építhető hozzá.