Karrier

Hogyan segít a Qjob megbízható szakemberek megtalálásában?

Ismerőseim meséltek nekem a Qjob.hu-ról és arról, hogy itt milyen könnyen lehet munkaerőt találni és hogy az egész folyamat mennyire gördülékeny, ezért regisztráltam.

Ismerőseim meséltek nekem a Qjob.hu-ról és arról, hogy itt milyen könnyen lehet munkaerőt találni és hogy az egész folyamat mennyire gördülékeny, ezért regisztráltam. Akkor még azt hittem, ez csak egy lesz a sok hirdető oldal közül, de igencsak meglepődtem, amikor sok pozitív véleményt olvastam az oldalról.

Mi az 5 legfontosabb dolog, amiért imádom ezt az oldalt?

Már az első pillanatban megfogott az egyszerű, könnyen áttekinthető, kellemes az arculat

A Qjob rendszere szerintem egyszerűen zseniális. Ezzel már akkor elnyerte a tetszésemet, amikor megláttam. Jól áttekinthető, könnyen kezelhető. Elég gyorsan és zökkenőmentesen sikerült a regisztrációm és már válogathattam is a szakemberek között, illetve feltehettem, hogy milyen feladatokra van szükségem és így a szakemberek könnyen megtaláltak, ajánlatokat tehettek.

Fotó: shutterstock.com

Nagy előnye, hogy nincsenek jelentős Szolgáltatási díjak

Igen korrekt és jól átlátható a rendszer. Amikor felteszek egy feladatot, lehetőségem van arra, hogy háromféle lehetőség közül válasszak. A szolgáltatási díjat fizethetem én, vagy választhatom azt, hogy a szakember fizesse, de el is felezhetjük az összeget.

Nagyon tetszik a hitelesített szakember funkció

Azzal, hogy a szakemberek beküldhetik igazolványuk másolatát, hitelesített szakemberekké válnak. Nagyon tetszik, hogy ezzel az ötlettel elérték, hogy a Qjob a megbízható szakemberek és ügyfelek közössége lehessen, hiszen ez is nagymértékben segíti azt, hogy könnyebben munkát lehet itt találni, így ugyanis nekem, mint munkaadónak se kell aggódnom. Ez nagyon nagy előnye szerintem.

A másik különlegessége a kockázatmentes üzlet

A másik funkció, ami nagyon elnyerte a tetszésemet, az az, hogy kockázatmentes üzletként is fel tudok tenni egy-egy feladatot. Ez hihetetlenül egyszerűvé, gördülékennyé teszi a kifizetést és építi a bizalmat, ami által könnyebben meg lehet találni a megfelelő szakembert az adott feladatra. A rendszer lényege, hogy amikor kiválasztok valakit egy ilyen típusú feladatra, a megállapodott díj a fizetési rendszeren belül zárolásra kerül, majd pedig automatikusan megérkezik hozzá, amikor a feladat elvégzése megtörtént, azaz visszaigazolom. Ennél könnyebben nem is működhetne.

Lehetőség van az értékelésekre

Ez a funkció tovább erősíti a bizalmat és szerintem nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a szakemberek minőségi munkát végezzenek, hiszen végül értékelést kapnak, amit mindenki látni fog és tudják, hogy minél több és jobb értékelésük van, annál könnyebben kapnak új megrendeléseket. Nem ismerek még egy olyan helyet, ahol ennél egyszerűbben és gördülékenyebben lehetne szakembereket találni és projekteket lebonyolítani. Köszönet érte a Qjobnak és munkatársainak!

Qjob
Kapcsolódó cikkek