Új szakemberek csatlakoztak a Gattyán György üzletember által alapított, öt országban jelen lévő Docler Holdinghoz tartozó Netlock Kft. menedzsmentjéhez. A teljes IT operáció vezetését a FGSZ Földgázszállító Zrt.-től érkező Tichy-Rács Bálint veszi át, fő feladatai egy erősen innovatív és megoldásorientált gondolkozás szervezetbe építése és az IT terület újraépítése mellett a szolgáltatáspaletta továbbfejlesztésére és a nemzetközi terjeszkedés technikai előkészítése.

Horváth Ádám, IT igazgató-helyettesként csatlakozott a Netlockhoz. Előzőleg olyan társaságoknál foglalkozott alkalmazások tervezésével, fejlesztésével, üzemeltetésével, mint a Mol Nyrt. vagy éppen az FGSZ. Új pozíciójában legfőbb feladatai közé tartozik majd üzemeltetési folyamatok hatékonyabbá tétele, optimalizálása vagy éppen a fejlesztési stratégia felülvizsgálata.

Bánhegyi Katalin szintén október elején csatlakozott a Netlock csapatához. A közgazdász és nemzetközi kapcsolatok elemző végzettségű szakember több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a kommunikáció területén. A szakember feladata a Netlock megújulásának megjelenítése, a kommunikációs eszköztár bővítése lesz. Többek közt a szektorban rejlő óriási lehetőségek motiválták a váltásban.