Kiskereskedelem

Óriási bejelentésre készül az Euronics

Az Euronics is nagy bejelentést tett a közelmúltban nyilvánossá vált kereskedelmi fúzió híre után: a műszaki piac tapasztalatát egyesíti egy cégben.

Érhetik még nagy meglepetések a hazai kereskedelmet a közelmúltban nyilvánossá vált fúzió híre után – írja a vállalat közleményében. Hozzáteszik, a változások eredményeként a 30 éve működő, 100 százalékban magyar tulajdonú Euronics műszaki áruházlánc 1250 dolgozójával együttműködve még inkább az idei megújulási terveire tud fókuszálni.

A tavalyi évben több, mint 20 százalékos árbevétel-növekedést elérő, országosan 65 áruházat működtető vállalat idén a márka teljes megújulását tűzte ki célul.

„Az Euronics is egyesít, de másképp”

Az Euronics is nagy bejelentést tett a közelmúltban nyilvánossá vált kereskedelmi fúzió híre után: a műszaki piac tapasztalatát egyesíti egy cégben – közölte hétfő délután a cég. Az elmúlt években a vállalat vezetése tudatosan alakította át a menedzsmentet, 2019-ben pedig a márka teljes imidzsváltását tűzte ki célul. A több éven át zajló, belső megújulási folyamatoknak köszönhetően a kereskedelmi piac kiváló vezetői egyesítik erőiket. A cég közleménye szerint összesen több mint 100 év tapasztalattal rendelkező csapat állt össze: Hunyady László, marketing és értékesítési igazgató, Zentai Gergely, műszaki igazgató, Fazekas Zsolt, alapító-tulajdonos, Fazekas Bálint, nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgató, Dr. Sándor Lilian, gazdasági és jogi igazgató, Rohrböck András, beszerzési igazgató, Tóth József, logisztikai igazgató, Juhász Szabolcs, és egyéb szolgáltatások igazgató, Kóbor Attila, informatikai igazgató a vállalat 1250 dolgozójával együttműködve valósítja meg a 2019-es terveket.

 

Euronics bejelentés
Kapcsolódó cikkek