Kiskereskedelem

Az Alibaba egy debreceni startuppal reformálja meg az e-kereskedelmet

A kínai Alibaba és a debreceni Syncee megoldása teljesen megváltoztathatja mindazt, amit eddig a hagyományos kereskedelemről gondoltunk.

Az Alibaba, a világ egyik legnagyobb internetes vállalata, egy debreceni székhelyű startupot, a Syncee-t választotta technológiai partneréül az új e-kereskedelmi megoldásának elindításához, amit várhatóan idén tavasszal tesznek elérhetővé a kereskedők számára – írja a cég közleményében.

Az Alibaba.com és a Syncee megoldása teljesen megváltoztathatja mindazt, amit eddig a hagyományos kereskedelemről gondoltunk.

Az ázsiai vállalat óriás és a debreceni startup közös megoldásának segítségével több száz millió Alibaba.com beszállító és kereskedő számára biztosítanak majd egy forradalmian új kereskedelmi megoldást, a dropshippinget – áll a közleményben.

A Syncee csapata. Fotó: Syncee

A hazai piacon már nem teljesen ismeretlen üzleti modell, a dropshipping lényege az, hogy előzetes tőke- és pénzbefektetés nélkül indíthatnak webáruházat a kereskedők, vagy egészíthetik ki meglévő webáruházuk kínálatát kockázat nélkül.

A termékek raktározásával, a szállítással és egyéb logisztikai feladatokkal a viszonteladóknak nem kell foglalkozniuk, a beszállító közvetlenül a vásárlóknak küldi a termékeket – írják.

startup Syncee Debrecen Alibaba
Kapcsolódó cikkek