BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A BKV több viszonylatot kínál

A Budapesti Közlekedési (BKV) Rt. közforgalmú autóbuszvonalak -- 14 viszonylat és alternatívok (további hat viszonylat) -- vállalkozásban való üzemeltetésére írt ki nyílt pályázatot. A teljesítést legkésőbb ez év szeptember 1-jén kell megkezdeni, és a starttól öt évig folyamatosan kell végezni.

A közforgalmú autóbuszvonalak alvállalkozásban történő üzemeltetésére minimum 68 férőhelyes (négyzetméterenként öt fő állóhellyel számolva) és a szolgáltatás megkezdésének időpontjában maximum ötéves, háromajtós szóló autóbuszokkal lehet. A BKV Rt. által megadott, teljesítendő forgalmi paraméterek tartalmazzák a viszonylatok végállomásai közötti menetidőt, az útvonal és megállóhely kiosztását, a járatok gyakoriságára vonatkozó előírásokat, az üzemidőt, a végállomási indítási és érkezési időpontokat, továbbá egyéb előírásokat. Az ajánlattevőknek a megadott végállomások között az előírt útvonalon kell a szolgáltatást teljesíteniük.
Az ajánlat a beszerzés egy részére is tehető. A részajánlat csoportonként az egyes alapegységekre plusz az ehhez kapcsolódó alternatív csoportokkal együtt adható. A teljesítést a szerződéskötést követő 120 napon belül, de legkésőbb 2001. szeptember 1-jétől kell megkezdeni, és folyamatosan kell végezni a megkezdésétől számított öt évig.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.