Közélet

Nincs fantomcég a Hospinvest körül - cáfolják a Magyar Nemzetet

Az Andandors tulajdonos-ügyvezetője cáfolja a Magyar Nemzet állítását.

"Az Andandors Tanácsadó Kft. 2004. 01. 21. óta létező és bejegyzett gazdasági társaság, amely 2006. 11. 27. óta működik Andandors Tanácsadó Kft. néven és folytat munkaerő közvetítési, tanácsadási tevékenységet. A Társaság idegennyelvű elnevezése 2006. 11. 27.-ei bejegyzés óta Andandors Consulting Ltd. és ezért jogosult a név használatára. A valótlan állítás miatt a cég jó hírnevének rontása miatt cégünk azonnali jogi lépéseket tesz" - olvasható Niederleitner Orsolya, a cég ügyvezetője és tulajdonosa által jegyzett közleményben.

Mint ismeretes, a Magyar Nemzet pénteken arról írt, hogy fantomcéggel kerestet igazgatót az egri kórház üzemeltetését átvenni igyekvő Hospinvest.

A napilapot Mánya Kristóf főorvos, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) titkára, az "egri kórházvédők" szóvivője tájékoztatta arról, hogy tudomásuk szerint az Andandors Consulting nem létezik.

A Magyar Nemzet szombati száma szerint pénteken az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálata hivatalosan arról tájékoztatta az egri székhelyű Markhot Ferenc kórház munkatársait, hogy az Andandors Consulting Kft. október 3-án délelőtt 10 óra 54 perckor bejegyzésük szerint még nem létezett.

Kollányi Gábor, a Hospinvest elnöke már tegnap az MTI-nek adott nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy a félreértés abból adódhat, hogy a cégbírósági bejegyzésben a társaság Andandors Tanácsadó Kft.-ként szerepel.

fantomcég andandors tanácsadó kollányi gábor egri kórház mánya kristóf HospInvest
Kapcsolódó cikkek