Közélet

Kuncze: "A keresztény és családbarát" Fidesz éppen a családoktól vette el az időt

A Fidesz akkor dolgoztatta a köztisztviselőket, amikor a családok egyébként a téli szüneten lévő gyerekeikkel szoktak elutazni. Ez semmi egyéb, csupán mélységes cinizmus és romlottság – mondta Kuncze Gábor a 168óra.hu-nak az ellenzéki párt évvégi „kérdésrohamával” kapcsolatban. Az egykori szabaddemokrata pártelnök emlékeztetett arra, hogy mindezt egy „keresztény, nemzeti, családbarát” politikai erő tette.

Kuncze szerint, ha mindenki sikeres a másik lejáratásában, akkor csak annnyi történik, hogy az egész, együtt, úgy, ahogy van, lejáratódik. „Érdemes megnézni a közvélemény-kutatási eredményeket. 50 pont alatt tíz évvel ezelőtt nem lehetett a tízbe se bekerülni.

Ma pedig a legjobb tíz között senki sincs 50 pont fölött a közvélemény-kutatásokban.” A liberális politikus a portálnak azt mondta, ő a maga részéről „kiszálll, mert nem tetszik neki, ahogyan, és amilyen irányba a dolgok mennek.

Kuncze szerint, mivel a választásokig majdnem másfél év van még hátra sem azt nem szabad biztosra venni, hogy Orbán Viktor megnyeri a választásokat, sem azt, hogy az SZDSZ nem fog bekerülni a parlamentbe.

SZDSZ Fidesz Kuncze
Kapcsolódó cikkek