Közélet

Gyurcsány: Nincs titkos fiók

Nincs több pénz a rendőrségre, mert nincs titkos fiók, ahova be lehetne nyúlni – jelentette ki Gyurcsány Ferenc a rendőri vezetőkkel való egyeztetés után. A miniszterelnök Bencze József országos rendőrfőkapitánnyal, Draskovics Tibor rendészeti miniszterrel, valamint Kaposvári Bertalannal, a Legfelsőbb Bíróság elnökhelyettesével egyeztetett a közbiztonságról - tudósít az MTI alapján a hirado.hu.

Gyurcsány Ferencet a közbiztonságért felelős vezetők arról tájékoztatták: a legsúlyosabb bűncselekmények száma egyharmadával-felével csökkent az elmúlt egy évtizedben, a bűnügyi statisztikák javuló képet mutatnak, ám eközben romlott az emberek a biztonságérzete. A miniszterelnök szerint éppen ezért több rendőrre van szükség

A közbiztonsággal kapcsolatos problémák a legszegényebb vidékekre koncentrálódtak, e területeken csaknem mindennaposak a kis értékre elkövetett bűncselekmények, illetve a bűncselekményi szintet el nem érő, az együttélés szabályainak folyamatos megsértéséből fakadó helyi konfliktusok - mondta a kormányfő.

fiók Bencze Hózsef Gyurcsány Ferenc Draskovits Kaposvári Bertalan
Kapcsolódó cikkek