Közélet

Morvai: "Kapával és kaszával kergetjük majd ki a magukfajtákat"

Tóth Gábornak, a BRFK vezetőjének címzett nyílt levelében Morvai Krisztina kifejti, ha a szükség úgy hozza, kapával és kaszával kergetik majd el a magyarok megszállóikat, és ebben a nemzeti érzelmű rendőrökre is számítanak.

A Jobbikos EP-képviselő levelében kifejtette: ma még a szemkilövetők, a nemzeti vagyont fosztogatók diktálnak Magyarországon, miközben a magyarok többsége megfélemlítettségben és nyomorúságban él. „Ennek azonban vége lesz, Főkapitány úr, el fog jönni az igazság órája és vissza fogjuk venni a hazánkat a megszállóktól és helytartóiktól” – tette hozzá.

Morvai levelében úgy véli: a Gárda megálmodói azt szerették volna, hogy a vidéki magyar emberek teljes kiszolgáltatottsága és állandó megfélemlítettsége megszűnjön, de „a cigányságot és a zsidóságot a saját meggazdagodásához és hatalmi tébolyához eszközként felhasználó szűk elit elérte, hogy a Magyar Gárda Egyesületet feloszlassák.” – tette hozzá.

„Tájékoztatom Önt, valamint a magyar és a nemzetközi közvéleményt: az lehet, hogy a nyakunkon ülő helytartók feloszlattatják az önvédelmünkre létrejött Magyar Gárdát és ellehetetlenítik az Új Magyar Gárdát is. De azt nem fogják tudni megakadályozni, hogy ha a szükség úgy hozza, alkalmas időben a magunkfajta magyar emberek kapával és kaszával kergessék el megszállóinkat és helytartóikat a tőlünk ellopott földekről, a mi nemzeti vagyonunkból, a mi hazánkból. Ebben a nemes önvédelmi küldetésben tudom, számíthatunk arra sok-sok nemzeti érzelmű magyar rendőrre, akiket önök három éve folyamatosan a hivatásuk és a magyarságuk megtagadására kényszerítenek” – írja a radikális párt képviselője.

Morvai Jobbik Magyar Gárda
Kapcsolódó cikkek