BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kovács László: a Fidesz népszerűsége azért nem csökkent...

Orbánék taktikája az, hogy semmi lényeges információt ne áruljanak el a választásokig - mondja Kovács László.

A közelgő önkormányzati választások és a Fidesz alkotmányozási folyamata kapcsán nyilatkozott az ATV Jam című műsorában Kovács László. Az MSZP ugyanis az alkotmánybírósághoz fordult, mivel szerintük a média és a hírközlés szabályozásainak a módosítása nem felel meg az alkotmányosság követelményeinek. „Ez a fajta sajtóirányítás, főleg a közszolgálati médiumok letarolása és bedarálása elfogadhatatlan és alkotmányellenes”- jelentette ki Kovács László, aki szerint jelenleg a hatalom kizárólagosságának a kiépítése folyik és ebben már nagyon gyorsan előre haladt előre a Fidesz. „Igaz, hogy a kormány és a parlament is gyorsan dolgozik, csak az a baj, hogy az irány rossz”- vélekedett az egykori uniós biztos.

Az MSZP alelnöke elmondta, hogy a Fidesz népszerűsége azért nem csökkent a választások óta, mert sokan nem gondoltak még bele abba, hogy mit fog jelenteni a számukra például az egykulcsos adórendszer bevezetése. A politikus szerint ez akkor fog érződni, amikor a választók „majd januárban először meglátják a fizetésükön, hogy az 6-8 ezer forinttal kevesebb, mint addig”.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.