Közélet

Egymásnak estek az orosz milliárdosok a tévében

Alexander Lebegyev orosz médiamágnás egy gazdasági műsor adásában ököllel esett Szergej Polonszkijnak.

A vita során Polonszkij úgy fogalmazott, valakit szívesen szájon vágna. Lebegyev erre felállt, a közönséghez fordulva néhány mondatot mondott, majd visszaült - csak azért hogy ülő helyzetből két egyenessel székestül leborítsa Polonszkijt a vendégeknek fenntartott dobogóról.
Közvetlenül a balhé előtt Polonszkij úgy fogalmazott, szívesen "szájon kapna valakit". Lebegyev később a blogjában így próbálta megmagyarázni az eseményeket: "Kritikus helyzetben nincs választási lehetőség. nem akartam, hogy engem üssenek meg először, úgyhogy ártalmatlanná tettem."

Bár a felvételeken Polonszkij sértetlennek látszott, később a megsérült karjára hivatkozott és fontolgatja az ügy jogi útra való terelését.

Alexander Lebegyev az Independent és az Evenind Standard brit lapok mellett az Aeroflot légitársaság légitársaság legnagyobb részvényese is, emellett a volt szovjet vezetővel, Mihail Gorbacsovval együtt a Novaja Gazeta tulajdonosa. Szergej Polonszkij, a Mirax építőipari csoport feje, amely azonban komoly veszteségeket könyvelhetett el a 2008-as pénzügyi válság során és kénytelen volt felhagyni a tevékenységével.

A filmfelvétel alább tekinthető meg

verekedés Lebegyev pofon tévé
Kapcsolódó cikkek