Közélet

Egy cég nagyon ragaszkodik a papírhoz

A csomagolóanyag-gyártással foglalkozó DS Smith Packaging Hungary Kft. uniós és állami támogatással, mintegy hárommilliárd forintból papíralapú rakodólapot és ehhez kapcsolódó termékcsoportot, valamint az előállításhoz szükséges technológiát fejlesztett ki.

Uniós és állami támogatással, mintegy hárommilliárd forintból papíralapú rakodólapot és ehhez kapcsolódó termékcsoportot, valamint az előállításhoz szükséges technológiát fejlesztett ki a csomagolóanyag-gyártással foglalkozó DS Smith Packaging Hungary Kft. – jelentette be a szerdai projektátadó ünnepségen a cég ügyvezető igazgatója Füzesabonyban. Fekete Zsolt hangsúlyozta:

a nagyrészt a vállalat Heves megyei telephelyén, közel öt év alatt megvalósult innovációt az unió és Magyarország kormánya a Széchenyi 2020 program keretében 30 százalékot meghaladó arányban, közel 749 millió forinttal támogatta.

Forrás: Pixabay

Az új, PaPillOn márkanév alatt futó termékcsoport részeként olyan, világújdonságnak számító papíralapú raklapot, raklap fedőt és konténert fejlesztettek ki, melyek teherbírása hasonló a jelenleg használt termékekéhez, ám azoknál lényegesen könnyebbek, környezetbarátabbak, emellett gomba- és csíramentesek – mondta.

támogatás Papír raklap fejlesztés
Kapcsolódó cikkek