Közélet

Ezeket a helyeket jobb, ha elkerüli pénteken

A BRFK szerint több útvonalon is forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén tüntetés miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

Tilos lesz megállni:

2019. november 29-én 6-14 óráig a Budapest I. és II., Bem felső rakpart mindkét oldalán, a Batthyány tér és a Bem József tér között.

2019. november 29-én 6-19 óráig a Budapest V. és XIII., Pesti alsó rakpart mindkét oldalán, a Markó utca és a Margit híd északi felhajtója között.

Fotó: BRFK

Szakaszosan és időszakosan lezárják:

2019. november 29-én 10-13 óráig a Budapest II. és XIII., Radnóti Miklós utca – Pozsonyi út – Jászai Mari tér – Margit híd (déli oldali járda) – Gyóni Géza tér útvonalat.

2019. november 29-én 12-14 óráig a Budapest I., II. és V., Batthyány tér – Bem felső rakpart – Lipthay utca – Margit híd (Budáról Pestre tartó forgalmi sávjai, valamint a déli oldali járda) – Jászai Mari tér – Balassi Bálint utca – Kossuth Lajos tér útvonalat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

BRFK forgalmi rend tüntetés
Kapcsolódó cikkek