Közélet

Hárommilliárd forintból valósult meg a Wáberer Medical Center

Wáberer György elmondta, egy befektetőkből álló társaságot hoztak létre, és kétmilliárd forint hitelt is felvettek a beruházáshoz.

Hárommilliárd forintos befektetésből egy új magánorvosi centrumot hozott létre Wáberer György. A Wáberer Medical Centerben (WMC) több mint 2500 négyzetméteren harmincféle szakorvosi ellátást biztosítanak.

Wáberer György elmondta, egy befektetőkből álló társaságot hoztak létre, és kétmilliárd forint hitelt is felvettek a beruházáshoz, a WMC-ben 70 százalékos tulajdonrésze van.

A központban teljes képalkotó- és labordiagnosztikai eszközpark, két műtő és 15 ágyas fekvőbeteg részleg várja a betegeket. A Világgazdaság kérdésére válaszolva elmondta:

70 orvossal dolgoznak együtt, közülük 15 orvost külföldről csábítottak haza. A hazai magánegészségügyi piacon egyedülállónak nevezte az intézményben kialakított Walk-In Centert Mári Róbert, a WMC ügyvezető igazgatója.

Fotó: Kallus György / VG

Hozzátette: a betegek bejelentkezés nélkül kaphatnak azonnali ellátást.

Májusban startolt az intézményen belül az ortopédia centrum és júliusban pedig a szív-és érrendszeri betegségekre szakosodott kardiológiai centrum. A tervek között szerepel, hogy szeptembertől a hétvégi működésre is átállnak és vagy szombaton vagy vasárnap is nyitva lesznek.

 

labordiagnosztika WMC Waberer’s
Kapcsolódó cikkek