Közélet

Joe Eszterhas fogatókönyvéből készül el a Puskás-film

A napokban egyeztetett Vajna Tímea a Puskás-hagyaték kezelőjével, Szöllősi Györggyel, aki szintén segít a film megvalósításában.

Andy Vajna a halála előtt évekig dolgozott a Puskás Öcsi életéről szóló életrajzi filmen. A megvalósításban most özvegye segít – írja Bors.

Készítik a forgatókönyvet, és megfogadtam, hogy tovább kísérem az útját a filmnek akár producerként is, mert Andy a következő nagy dobásának tartotta Puskás Öcsi életrajzi filmjét

– mondta el Vajna Tímea a lapnak.

A lap hozzáteszi, nemrég arra is fény derült, hogy az elhunyt filmügyi kormánybiztos egyik jó barátja, a magyar származású forgatókönyvíró, Joe Eszterhas készítette el a film első verzióját. Eszterhas olyan legendás filmek köthetők, mint a Flashdance vagy az Elemi ösztön.

Puskás Ferenc
Fotó: AFP

A napokban egyeztetett Vajna Tímea a Puskás-hagyaték kezelőjével, Szöllősi Györggyel, aki szintén segít a film megvalósításában

– írja a Bors.

„Vajna Tímea több nyilatkozatában utalt már rá, hogy fontos számára a Puskás-film ügye, amelynek megalkotásához férjével, a tavaly elhunyt világhírű filmproducerrel, Andy Vajnával kezdtünk hozzá 2017-ben.

A forgatókönyv első változatával időközben elkészült az Andy által felkért hollywoodi filmíró legenda, Joe Eszterhas, akivel nagyon sok e-mailen, beszélgetésen, utazáson vagyunk túl Puskás-ügyben. Már ennek a könyvnek a finomítása, tökéletesítése zajlik, hogy mielőbb elkezdődhessen a forgatás” – közölte Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője. Pontos információk a szereposztásról és a forgatás időpontjáról még nincsenek, ám a közeljövőben biztosan lesz bővebb tájékoztatás a filmről.

film Puskás Ferenc
Kapcsolódó cikkek