Közélet

Pénteki szabadnapokat és ezer dollár bónuszt kapnak a buborék dolgozói

Az NBA vezetője és első embere, Adam Silver a floridai létesítmény összes dolgozójának köszönőlevelet küldött a szezonban nyújtott erőfeszítéseikért.

Az észak-amerikai kosárlabdaliga vezetője és első embere, Adam Silver a floridai buborék összes dolgozójának köszönőlevelet küldött a történelmi szezonban nyújtott erőfeszítéseikért derül ki az Athletic és a Stadium szakírójának, Shams Charaniának Twitter bejegyzéséből.

Az alkalmazottaknak ezer dolláros bónuszt is biztosít a liga,

illetve négy szabad pénteket az észak-amerikai ünnep, a hálaadás előtti időszakban.

Fotó: FRANCK FIFE / AFP

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1315721960681332736

A 2019/20-as szezon márciusban félbeszakadt, majd bő négy hónap szünet után Floridában folytatódott és egy Disney World szórakoztatóközpontban fejeződött be, ahol az érintett 22 csapat egy speciális létesítményben, egy buborékban vívta meg a végjátékot.

A Los Angeles Lakers vasárnap LeBron James vezérletével negyedszer is nyert a Miami Heat ellen a döntőben, és ezzel a klub történetében tizenhetedik alkalommal megszerezte a bajnoki címet, beérve ezzel a Boston Celtics csapatát.

https://www.youtube.com/watch?v=-vYMLqWbO6U

Más játékosok sem fukarkodtak: Russell Westbrook, a második körben búcsúzó Houston Rockets sztárja nyolcezer dollár (körülbelül 2,5 millió forint) borravalóval köszönte meg a szállodai alkalmazottak munkáját.

Az új idény pontos kezdési időpontját egyelőre nem lehet tudni. Korábban Adam Silver azt mondta, hogy a következő szezon csak 2021 januárjában kezdődhet el.

Minél többet tudok, annál inkább hiszem azt, hogy jobban járunk, ha csak januárban rajtol el a küzdelem

– mondta pár héttel korábban a CNN-nek Silver.

alkalmazott Adam Silver koronavírus bónusz NBA Los Angeles Lakers
Kapcsolódó cikkek