alkalmazott

Elkezdhetik oltani dolgozóikat a nagyvállalatok

A cégek azzal segítik a munkát, hogy üzemorvosaik bevonásával oltást szerveznek vakcinára regisztrált munkavállalóiknak – mondta Schanda Tamás.
2021.05.07 Olvasási idő:

Kötelezővé tennék az oltást a brit cégeknél

Csak a beoltott alkalmazottakat engednék vissza az irodákba a brit cégvezetők.
2021.03.17 Olvasási idő:

Pénteki szabadnapokat és ezer dollár bónuszt kapnak a buborék dolgozói

Az NBA vezetője és első embere, Adam Silver a floridai létesítmény összes dolgozójának köszönőlevelet küldött a szezonban nyújtott erőfeszítéseikért.
2020.10.13 Olvasási idő:

Kirúgta a Huawei a kémkedéssel gyanúsított dolgozóját

A Huawei kínai informatikai és mobil távközlési konszern felbontotta annak az alkalmazottjának a munkaszerződését, akit őrizetbe vettek Lengyelországban.
2019.01.12 Olvasási idő:

Meg fog lepődni: ennyit keres átlagban egy ügyvezető és egy alkalmazott

Az ügyvezetők átlagosan évi 25.516.000 Ft-ot keresnek prémiumokkal együtt, esetükben és a vezető beosztásúak körében igen elterjedt gyakorlat a mozgó bérezés. A cégautó továbbra is kedvelt béren kívüli juttatás - olvasható a Kienbaum tanácsadó cég legfrissebb tanulmányában.
2017.02.10 Olvasási idő:

Hiába álmodoznak a fiatalok, szinte mindegyikük alkalmazott lesz

A magyar fiatalok 85 százaléka biztos benne, hogy sikeres lesz az életében - derül ki a Bridge Budapest megbízásából a 20 és 35 éves magyar fiatalok körében készített reprezentatív kutatásból. Bár a fiatalok jelentős többsége szerint a vállalkozók a fejlődés motorjai, a többség alkalmazottként látja magát a jövőben. A fiatalok fele gondolkodott már saját vállalkozás indításán, azonban a többség a biztonságot választja.
2015.05.05 Olvasási idő:

Cáfolt a Tesco - ötvennél kevesebb embertől válnak meg

Sáling József, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szövetségének elnöke az Origo-nak azt mondta, a Tesco jelezte a szakszervezet felé, hogy 200 dolgozójától kénytelen megválni.
2015.02.26 Olvasási idő:

Moziba járni is nehezebb lehet

Hét év alatt harmadszor merül fel az üzletek vasárnapi nyitva tartásának tiltása. A javaslat megnehezíteni a multinacionális üzletláncok valamint a bevásárló központok dolgát. De talán azokét is, akik vasárnap a plázákba jártak moziba
2014.11.03 Olvasási idő:

Százakat érinthet az elbocsátási hullám a Mol horvát leányvállalatánál

Az INA igazgatótanácsa létszámcsökkentési programot fogadott el és 100 millió kunát különített el végkielégítésre - idézte kedden az INA közleményét a horvát Hina hírügynökség.
2014.10.08 Olvasási idő:

Klinghammer 100 milliót utalt át a Képzőművészeti Egyetemnek

A felsőoktatásért felelős államtitkár a Struktúraátalakítási Alapból 100 millió forint azonnali átutalásáról döntött a Magyar Képzőművészeti Egyetemmel (MKE) kapcsolatban, miután nem kapták meg teljes fizetésüket az alkalmazottak. Hasonló helyzetbe került a Nyugat-Magyarországi Egyetem is.
2013.10.04 Olvasási idő: