Kisebb sérülést szenvedett Lionel Messi, a Paris Saint-Germain hatszoros aranylabdás futballistája csapata vasárnapi bajnokiján.

A 34 éves támadó az Olympique Lyon elleni rangadón egy rúgást kapott a térdére,

a párizsi klub keddi közleménye szerint pedig a legfrissebb MRI-vizsgálat szerint csontzúzódásról van szó. Emiatt a futballista várhatóan lemarad a Metz elleni szerdai mérkőzésről.

Fotó: AFP

Az argentin szupersztár a Lyon ellen 2-1-re megnyert összecsapáson első alkalommal volt kezdő új csapatában bajnokin, a 76. percben azonban Mauricio Pochettino lecserélte, amit

rossz néven vett, nem is fogott kezet honfitársával.

A Barcelonától több mint 20 év után távozott Messi eddig három meccset játszott a PSG színeiben, első gólja azonban egyelőre várat magára. Az argentin válogatottban 79 gólnál jár, ezzel dél-amerikai válogatott csúcstartó, a Barcelonában pedig 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett, mindkettő klubrekord.

Minden Lionel Messi körül forog Párizsban

Fotósok figyelik, mindenki látni akarja, mezét viszik mint a cukrot és azt akarják enni amit ő. Lionel Messi Párizsba érkezésével felfordult az élet a francia fővárosban. Az argentin labdarúgó csillagászati összeget keres a Paris Saint-Germainnél, és a klub sem jár rosszul a hatszoros aranylabdás leigazolásával.