A Kieselbach Galéria őszi árverésén a szokásosnál kevesebben voltak jelen a terem élő árverésén, félve a járvány erősödésétől, de sokan követték online az eseményt, és szinte az összes tétel elkelt. Az árverés sztártétele, Dénes Valéria 1910-es virágcsendélete nem döntött ugyan rekordot, de elérte a 110 millió forintos leütést. Ugyanannyiért kelt el, mint Virág Juditéknál 2019-ben a Bruges-kép, igaz, az 36 millión kezdett, most ez a csendélet pedig 75 millión. 

A 38 évesen elhunyt festőnő életművéből tizennégy festmény maradt fenn, és további öt képet ismerünk fekete-fehér reprodukciókon. 

Pedig 1914-ben a férjével rendezett párizsi kiállításán 77 festményét mutatta be a közönségnek. A képek többsége valószínűleg akkor tűnt el, amikor az első világháború kitörése után a francia hatóságok lefoglalták a művészházaspár párizsi lakásának teljes berendezését. A műkereskedelem szabálya szerint ha felbukkanna bármely elveszett mű, az igazi szenzáció lenne. 

Uitz Béla A moszkvai Vaszilij Blazsennij-székesegyház című képe 90 millió forintért kel el, Forrás: Kieselbach Galéria

Uitz Béla A moszkvai Vaszilij Blazsennij-székesegyház című képe lett az aukció második legmagasabb áron leütött műalkotása: 

az 1920-as években készült festmény 65 millió forint kikiáltási árról indulva 90 millió forintért kelt el, ami azért is nagy szó, mert a papíralapú munkákat nem szokta ennyire értékelni a hazai piac. Berény Róbert Pipás csendélete és Duray Tibor Évája egyaránt 70 millió forintért talált új gazdára.

Batthyány Gyula Fekete aktjára sokan licitáltak, 28 millió forintos kikiáltási árról indulva jutott el 50 millióig. Ámos Imre Asztali csendélete 22 millióról érte el a 34 millió forintos leütést. Vaszary János Éjszakai úrnő című műve 26 millióért, Bernáth Aurél Azúrkék tája 22 millió forintért kel el. Balázs János roma származású autodidakta festő 1972-es Sorsok, emberek című képét dupla áron, 5,5 millió forintért vásárolták meg. 

A nagy áremelkedések közé tartozott Bernáth Francia kikötője, amely 440 ezer forintról indult, és 1,2 millió forintnál ütötték le; 

Bak Imre Nap-Madár-Arc szitanyomata, amely 320 ezer forinton kezdett, és 800 ezer lett az ára, Kék-sárga kompozíciójának ára pedig 320 ezer forintról 1,2 millióig emelkedett. De az igazi licitharc Exter Julius német festő és szobrász Napsütötte tájak című alkotásáért folyt, amely 950 ezer forintról kezdett, és 8 millió forintnál állt meg érte a küzdelem.