Kedden délelőtt még többórás napsütésre, délután északnyugat felől már felhősödésre számíthatunk. Ekkortól elszórtan fordul elő kisebb eső, záporeső. Estig erős marad az északnyugati szél, de még estétől is lesznek élénk lökések. 6-7 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerdán napközben nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, egyre nagyobb terüeten fordul naposra az idő. Délelőtt még élénk lesz a szél, majd délutánra gyengül. 9-13 fok közötti kora tavaszi időnk lesz.

Csütörtökön a ködfoltok megszűnése után változóan rétegfelhős, részben napos idő várható. Reggel 0, délután 11-12 fok körüli értékeket mérhetünk. A délnyugati, nyugati szél mérsékelt marad.

Pénteken nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de záporeső inkább csak estétől a Kisalföld térségében fordulhat elő. Megélénkül az északnyugati szél. A csúcsérték 10 fok körül valószínű.

Szombat reggelig borongós idő lesz, elszórtan zápor is előfordul; majd az erős északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, kisüt a nap. +5, +6 fok köré esik vissza a hőmérséklet.