Szerdán a hajnali zivatarok megszűnése után napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Estétől nyugat felől újabb zivatartömb érkezik, elsősorban a déli tájakon heves zivatarok is lehetnek felhőszakadással, néhol jégesővel. 25 és 32 fok közötti nyárias meleg lesz. A szél zivatarok környezetében viharossá fokozódik, egyébként is több helyen megerősödik.

Csütörtökön a többórás napsütést csak kevés fátyol- és gomolyfelhő zavarja, csapadék már nem alakul ki. Élénk lesz az északnyugati, majd nyugati szél. 23 és 29 fok közötti értékekre számíthatunk délután.

Pénteken a sok napsütést követően délután megnövekszik a gomolyfelhőzet, és a Dunántúlon már záporok, zivatarok várhatók. 25 és 30 fok közötti nyárias meleg lesz. Az északnyugati szél ismét megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

Szombaton erősen felhős lesz az ég, a legtöbb napsütés az északi határszélen várható. A déli tájakon elszórtan fordul elő kisebb eső, záporeső. Élénk lesz az északnyugati szél, mellyel hűvösebb levegő érkezik hazánk térségébe: délután már csak 16-24 fok lesz.

Vasárnap az északi tájakon előbukkan a nap, de az ország többi részén marad a borongós idő. Elszórtan továbbra is lehet eső, záporeső. Mindössze 19 fok körül valószínű a csúcsérték.