Jennifer Flavin augusztus 29-én a floridai Palm Beach körzeti bírósághoz nyújtotta be a válási papírokat. A nő azt állítja, hogy a Rocky-filmek sztárja elosztogatja és elpazarolja a közös házassági vagyont, illetve annak egy részét rejtegeti a felesége elől. Stallone a viszont keresetben kijelentette, hogy semmi ilyesmit nem tett, tagadja Flavin vádait – írta meg az Insider.

US actor Sylvester Stallone (C), his wife model Jennifer Flavin (R) and daughter Sistine Stallone (L) arrive for the Los Angeles premiere of the HBO documentary "Very Ralph" at the Paley Center in Beverly Hills on November 11, 2019.
Fotó: Michael Tran  /AFP

Jennifer Flavin azt kéri a bíróságól, hogy bontsa fel a házasságukat, és 

a rendelkezésre álló közös egyenlőtlen elosztásával kártalanítsák férje pazarló életmódjáért. 

A bírósági iratok szerint Flavin a floridai Palm Beachen található közös családi házuk kizárólagos használatát is kérte. A házaspárnak van egy háza Kaliforniában is. Stallone kijelentette, hogy nem hajlandó elhagyni a Palm Beachen lévő házat.

 Az Insider megkereste az üggyel a kapcsolatban Stallone ügyvédeit, de nem kaptak választ a kérdésekre.

Az 54 éves Flavin és a 76 éves Stallone 1988-ban ismerkedtek meg – írja a People. Hat évig jártak, ekkor Sly szakított vele. Flavin később megtudta, hogy a szakítás oka az volt, hogy Stallone megcsalta. 

1995-ben kibékültek, és 1996-ban megszületett első közös gyermekük, Sophia Stallone. 1997-ben összeházasodtak, később még két lányuk született, Sistine és Scarlet.

Idén májusban ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat. Ekkor Stallone azt írta egy Instaram-bejegyzésében, hogy nagyon szereti a feleségét, és legalább még 25 közös évre vágyik vele.

Az elmúlt hónapokban egy másik hollywoodi sztárpár válása tartotta lázban világot. Johnny Depp és Amber Heard pereskedése az egyik legnagyobb médiafigyelmet kapó esemény volt az utóbbi években.

Kétségbeesve próbál pénzt szerezni Amber Heard, már a házát is eladta

A színésznő 1,05 millió dollárért adta el a kaliforniai sivatagban található ingatlant, hogy pénzt gyűjtsön a kártérítésre.