Szerdán északkelet felé haladva egyre vastagabb felhőzetre számíthatunk, és ennek megfelelően északon, északkeleten alakul ki eső, záporeső. A délnyugati szél többfelé megélénkül, 19 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtök az erősen felhős vagy borult égből nyugat felől több hullámban várható eső, zápor, zivatar. Estefelé a déli tájakon kiterjed zivatartevékenység is lehet. Napközben északon lehetnek naposabb időszakok. A nyugatias szél megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A hőmérséklet 23 és 29 fok között alakul.

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. A legtöbb eső a délnyugati tájakon eshet. Megélénkül az északnyugati szél, 17 és 24 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szombaton borult idő lesz, és már sokfelé, szinte országszerte várható kiadós mennyiségű eső, záporeső. Megerősödik az északnyugati szél. Délután mindössze 12–19 fok lesz. Szürke, hűvös őszi idő valószínű.

Vasárnap keleten eleinte további esőzés várható, majd nyugat felől szakadozik a felhőzet. Délután már csak futó záporok lehetnek. Nagy területen fokozódik viharossá a szél, 17 fok körüli értékeket mérhetünk.