Hlatky-Schlichter Hubert, a Babel étterem tulajdonosa az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy Katy Perry és Orlando Bloom a napokban náluk ünnepelték az énekesnő 38. születésnapját. 

Katy Perry a Babelben elköltött vacsorát élete legjobb három gasztronómiai élménye közé sorolta, 

és az étterem csapatának címezve elmondta, hogy maradjanak mindig alázatosak, és reméli, hogy az emberek csak azért ideutaznak majd, hogy ezt az élményt átélhessék.

Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - SEPTEMBER 25: Singer Katy Perry wearing a Louis Vuitton dress and fiance/actor Orlando Bloom arrive at the Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala held at the Academy Museum of Motion Pictures on September 25, 2021 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
 Katy Perry és vőlegénye, Orlando Bloom az Academy Museum of Motion Pictures megnyitó gáláján 2021. szeptember 25-én Los Angelesben.
 Fotó: Image Press Agency / AFP

Az étteremtulajdonos a bejegyzésében azt írta, hogy a látogatás óta szárnyalnak a dicsérő szavaktól, és köszönik Orlando Bloomnak a bizalmat, hogy hozzájuk szervezte a szerelmének szánt születésnapi meglepetést.