BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ketten vitték el a hatalmas ötöslottó-nyereményt

Olyan sokáig nem találta el senki az összes nyerőszámot az ötös lottón, hogy hatalmas nyereményalap halmozódott fel. Most egyszerre ketten is telitalálatos fogadást adtak be.

Fél évig senki nem találta el az ötös lottó összes nyerőszámát, most egyszerre ketten is. Még a fele is hatalmas összeg, hiszen fél év alatt 4,5 milliárd forintra dagadt a főnyeremény.

20230302 Győr

A 9. legnagyobb összeget lehet nyerni az ötöslottón, 
Lottózás, lottóláz

Fotó: Csapó Balázs CSB
Kisalföld
20230302 GyőrA 9. legnagyobb összeget lehet nyerni az ötöslottón, Lottózás, lottólázFotó: Csapó Balázs CSBKisalföld
Fotó: Csapó Balázs / Mediaworks

A nyertes számok a 17. heti sorsoláson: 7, 13, 28, 47, 58. A nyerteseknek holnaptól kilencven napon belül kell jelentkezniük a pénzükért a nemzeti lottótársaságnál – írta közleményében a Szerencsejáték Zrt. 

A két telitalálatos mellett 113-an találtak el négy számot, ők fejenként ezzel több mint félmillió forintot kapnak.

A 100 millió forintot meghaladó nyereményekre a társaságnak van egy külön telefonszáma, a nagynyertes-vonal. Ezt a www.szerencsejatek.hu oldalon vagy az értékesítőhelyeken találhatjuk meg. Ha a nyertes telefonál, „a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán”.

Ezután jön a személyes találkozás, ekkor kell leadni az eredeti szelvényt, amelynek megvizsgálják az érvényességét. Ha minden stimmel, a kifizetéshez a nyertesnek rendelkeznie kell Magyarországon nyitott folyószámlával, hiszen nem egy zsák készpénzt kap, hanem a lottótársaság átutalja a nyert összeget. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.